Objecte

El present document té per objecte establir les Condicions Generals d’Ús i les Condicions Generals de Venda i devolucions de la pàgina web de venda online ccncat.cat.
Identitat de les parts:
Les condicions generals de venda descrites a continuació (en endavant Condicions generals de venda), regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tot usuari de la pàgina web ccncat.cat (denominat d’ara endavant “Usuari”) i el venedor, que és CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS amb domicili al carrer Molí de la torre s/n
08415 BIGUES, Barcelona, amb CIF G65006199.

Realització de la comanda

 • És requisit indispensable ser major d’edat per poder realitzar una compra a ccncat.cat.
 • És requisit necessari que en el registre ens faciliti: un telèfon de contacte mòbil o fix, una adreça de correu electrònic, un nom i cognom, l’adreça d’enviament complerta (amb el codi postal, la població i la província)
 • Els mitjans de contacte que utilitzarem per enviar-li les notificacions sobre la seva comanda seran principalment el correu electrònic però de manera ocasional podem utilitzar el telèfon o l’adreça postal física.
 • Si acceptem la seva comanda, rebrà al seu correu electrònic prèviament facilitat al seu compte d’usuari, la nostra acceptació emetent un Confirmació de Comanda. Aquesta Confirmació de Comanda serà efectiva des de la seva tramesa. Si per contra no podem acceptar la seva Comanda, intentarem posar-nos en contacte amb l’usuari per correu electrònic, telèfon o correu postal.

Preus

 • CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS. enviarà un rebut en suport físic que es rebrà juntament amb la comanda. Aquest rebut s’emetrà a nom de la persona física o empresa que ha realitzat la comanda, de manera que els clients hauran d’assegurar-escriure el nom correcte. El producte o productes s’enviaran segons el Mètode d’enviament seleccionat pel client.
 • Un cop realitzada la compra i el més ràpid possible, dins del que és raonable, i dins el termini de 24 hores, CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS enviarà als clients un email amb el rebut de la comanda que contindrà el resum de la compra, així com informació de pagament si escau i dades d’enviament i facturació.
 • Molt ocasionalment els preus dels productes mostrats al nostre web, ccncat.cat, poden ser especificats de manera errònia i mostrar un preu inferior o superior al degut. Quan passi això i, si nosaltres hem confirmat la seva comanda, contactarem immediatament amb l’usuari per tal d’emetre una nova confirmació de comanda amb el preu correcte. En el supòsit que el preu que correspongui sigui superior, l’usuari podrà cancel·lar la seva comanda i li reemborsarem qualsevol quantitat que ja hagués satisfet.
 • Hi pot haver ocasions en què ens sigui impossible subministrar els productes, en aquests casos ens posarem en contacte amb l’usuari per informar-li i cancel·larem la seva comanda en relació amb els productes que no puguem subministrar i li retornarem qualsevol suma de diners que ens hagués satisfet per els productes. La devolució d’aquestes sumes de diners serà el límit de la nostra responsabilitat davant l’usuari, si ens fos impossible subministrar els productes.
 • Ens reservem el dret de modificar els nostres preus en qualsevol moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades a la pàgina web, en el moment de la realització de la seva comanda.
 • Les despeses d’enviament, quan correspongui, són a càrrec de l’usuari, tal com s’indica en la comanda i factura.
 • L’I.V.A. al tipus aplicable indicat en la seva factura, serà a càrrec seu.
 • El preu dels productes inclou l’I.V.A corresponent i serà el que s’indiqui en la seva comanda i / o factura.

Disponibilitat

La disponibilitat dels productes oferts per CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS a través de la seva pàgina web pot variar en funció de la demanda dels clients. Malgrat que CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS actualitza l’estoc periòdicament, el producte sol·licitat pel client podria estar esgotat en aquest moment. En aquest cas, CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS remetrà un correu electrònic al client informant-lo de la impossibilitat de complir la comanda.

Enviament de la comanda

 • L’horari de recepció de comandes és de vint-i-quatre (24) hores tres-cents seixanta-cinc (365) dies de l’any, si bé no es processaran comandes realitzades després de les divuit (18) hores, quedant per al dia hàbil següent a la ciutat de Barcelona. Les comandes rebudes durant el cap de setmana seran processades a primera hora del dilluns següent, o primer dia hàbil.
 • El termini entre la realització de la comanda i la data del primer intent de lliurament per part de l’empresa de transports en el domicili indicat en la comanda, correspon a la suma d’aquests 2 factors:
  1. El termini de preparació de l’enviament (24 a 48 h) = validació i comprovació de les seves dades i pagament + preparació de la seva comanda + recollida per l’empresa de transports.
  2. El termini de transport i lliurament de la seva comanda, dependrà de l’empresa de transports.
  Aquests terminis estan indicats en dies hàbils.

Pagament de les comandes

Tots els pagaments es realitzaran en euros.
– Pagament amb targeta de crèdit / dèbit: Si opta pel pagament amb targeta, la seva comanda no podrà tenir-se en compte i no serà tramitat fins que el pagament hagi estat autoritzat pel seu banc o caixa. El pagament en línia amb targeta de crèdit es realitza a través de sistema de seguretat “Secure Socket Layer”, que codifica les seves dades bancàries quan són transmesos per internet.
Per raons de seguretat, CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS verifica totes les comandes pagades amb targeta bancària.
Les dades facilitades no s’utilitzaran sota cap circumstància amb una altra fi que els específicament aquí esmentats. En cap cas seran cedides a tercers i només podran ser utilitzats per CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS i només per a realitzar les compres que vostè sol·liciti. El nostre servidor segur li garanteix la privacitat de les dades que ens transmet. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol SSL, encriptant les dades enviades mitjançant el sistema de xifrat RSA, quan està ubicat en una zona segura d’un navegador. El seu navegador, col·laborant amb el servidor segur, encripta les dades de manera que si una altra persona, en el procés de transmissió, aconsegueix apropiar d’aquests, no podrà llegir-los ja que no disposa de la clau necessària. Podeu comprovar que el seu navegador és segur si apareixen els distintius de seguretat, com una clau o un cadenat.

Lliurament de la seva comanda

 • La comanda serà enviada a l’adreça que va indicar en el moment en què va fer la seva compra. ccncat.cat no garanteix el lliurament en les bústies postals.
 • Vostè pot cancel · lar la seva comanda en qualsevol moment abans de l’enviament de la mateixa enviant un email a info@ccncat.cat indicant el seu número de comanda.
 • Els lliuraments es realitzen, en el termini més ràpid possible.
 • La modalitat de pagament escollida per l’usuari pot afectar els terminis de lliurament.

Article defectuós

 • Si l’article que has rebut és defectuós, contacta amb el telèfon: 936 55 98 92 especificant el seu número de comanda, el seu nom i direcció, els detalls del producte i la raó de la devolució, així com si demanes un reemborsament o un canvi. Després, et direm com procedir amb la devolució. Tens 30 dies de la recepció de l’article defectuós per tornar-lo.
 • En el moment de realitzar el lliurament hauràs verificar minuciosament l’estat en què es lliura la mercaderia d’acord amb el que indica l’albarà de lliurament de transportista. En cas d’existir errors en el lliurament rebuda o que aquesta es trobi visiblement danyada, és important que es faci reflectir a l’albarà de transportista i posar en coneixement aquests fets a CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS en un termini de 24 hores i per escrit via correu electrònic a info@ccncat.cat o per qualsevol altre mitjà.

Rebre un article equivocat

 • Si l’article que has rebut no és el que vas sol·licitar al principi, contacta amb el telèfon 936 55 98 92 especificant el teu número de comanda, el teu nom i direcció, els detalls del producte i la raó de la devolució, així com si demanes un reemborsament o un canvi. Després, et direm com procedir amb la devolució.
 • CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS es farà càrrec de les despeses de recollida del producte equivocat i lliurament del corresponent al de la comanda realitzada.

No s’acceptaran devolucions de:

 • Productes amb el precinte d’obertura o embalatge obert o danyat.
 • Productes en els quals s’apreciï una manipulació o neteja inadequada.
 • Les despeses d’enviament i els desperfectes que pogués patir durant el transport, aniran a càrrec del client.
 • La recepció del producte no suposarà l’acceptació o conformitat de la devolució, per la qual cosa el CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS podrà gaudir d’un termini de set (7) dies per posar de manifest al client qualsevol disconformitat que pogués presentar-se. A més, es reserva el dret d’aplicar una penalització en el valor del reemborsament inicial en el cas que el producte no arribi en perfectes condicions.

Sol·licitar Cancel·lacions

Segons les Regulacions d’Enviament a Distància, tens dret a cancel·lar la comanda de qualsevol article comprat en CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS amb un reemborsament complet.
Les comandes de cancel·lació s’han de fer per escrit a info@ccncat.cat, especificant el seu número de comanda, dins d’un termini entre 7 i 14 dies laborables següents a la recepció dels articles.
Per cancel·lar la seva comanda d’enviament estàndard envia un email a info@ccncat.cat
Per cancel·lar la comanda d’enviament que s’efectuarà el dia següent truqui a 936 55 98 92.

Retornar o canviar un article

 • Si no està completament satisfet amb la seva compra, simplement retorni’ns l’article o articles en les seves condicions originals durant els 14 dies posteriors a la recepció. Nosaltres enviarem un rebut de reemborsament. No obstant això, les despeses d’enviament només es reemborsen si has cancel·lat la comanda complerta en un període de 7 dies o si els articles són defectuosos i s’ha realitzat el reemborsament.
 • El reemborsament dels imports pagats s’efectuarà a través del mitjà de pagament que va utilitzar en la compra.

Tingui en compte

 • L’article és responsabilitat de l’usuari fins que arribi a nosaltres. Per a la teva pròpia protecció.
 • El cost de devolució de l’article és responsabilitat de client.
 • El paquet pot trigar fins a 7 dies laborables a arribar al nostre magatzem, llevat que s’enviï per correu especial.
Si us plau, envieu un email amb totes les seves dades i les dades del producte, com nombre de factura, data de compra, etc i envieu tant la factura com el paquet a: c/ Molí de la torre s/n
08415 BIGUES. Barcelona.

Garantia:

 • Les nostres garanties es regeixen amb el que preveu l’R.D.L. LLEI 23/2003, de 10 de juliol, de Garanties en la Venda de Béns de Consum.

Continguts i informació subministrada al nostre web:

 • CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS es reserva el dret a modificar l’oferta comercial presentada al web ccncat.cat (modificació sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment.
 • CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS posa tots els mitjans raonables a la seva disposició per intentar que la informació mostrada en la seva pàgina d’internet sigui veraç i sense errors tipogràfics. Si es produís algun error d’aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat del CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS, es corregiria immediatament, tan aviat com es detecti. Si l’error es produeix en alguns dels preus mostrats i algun client hagués fet una compra, li comunicarem aquest error i el client o usuari té dret a anul·lar la seva comanda sense cost per part seva. L’enviament d’una confirmació automàtica de compra, no valida les condicions d’un preu erroni.
 • La informació presentada en aquest web es troba en català, incloent la formalització del contracte i totes les informacions contractuals mostrades i enviades als consumidors o usuaris.

Protecció de dades

Al realitzar una comanda l’usuari accepta que puguem emmagatzemar, processar i utilitzar dades obtingudes del formulari de la seva comanda a l’efecte de tramitar la seva comanda. Mitjançant el lliurament de l’adreça de correu electrònic o altres dades personals, requisit necessari per a la tramitació de la seva comanda, l’usuari dóna el seu permís perquè aquestes adreces siguin tractades i a més, utilitzades per enviar comunicacions comercials de promoció o publicitat dels serveis i productes oferts per CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS a més, posem a la seva disposició l’adreça de correu electrònic info@ccncat.cat, perquè vostè revoqui el consentiment prestat.
CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS declara que compleix la normativa vigent respecte a la protecció de dades, en particular la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, que desenvolupa l’esmentada llei orgànica. CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS posa a disposició dels clients, l’adreça de correu electrònic info@ccncat.cat, perquè puguin exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició garantits per la legislació vigent.
Força major:
Nosaltres farem tot el possible per complir amb les obligacions derivades de la seva comanda. No obstant això, no serem responsables per demores o incompliment si la demora o incompliment són deguts a força major. En cas de demora, complirem les nostres obligacions tan aviat com ens sigui raonablement possible.
Legislació aplicable i jurisdicció competent:
Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.
Nul·litat i ineficàcia de les Clàusules:
Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició oa la part d’aquesta que resulti nul · la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.