Temps de lliurament

En general, les comandes són lliurades a la data d’enviament un dia hàbil després de confirmat el seu pagament. Un cop lliurat a l’operador logístic, rebrà la comanda en un termini de 7 dies hàbils.

És important tenir en compte que:

– Si el pagament de la seva compra és confirmat de dilluns a divendres, el primer dia hàbil és el dia en què rep la confirmació del pagament i des d’aquest dia tens el temps de lliurament.

– Si el pagament de la seva compra és confirmada el dissabte, diumenge o dia festiu, el temps de lliurament és disponible a partir del següent dia hàbil de la confirmació del seu pagament.

– Igualment ha de tenir present que només les comandes que ocorren abans de les 4:00 pm compten com del mateix dia; tot demanat que passi després de les 4:00 p.m. es comptarà al seu temps de lliurament oficial de l’endemà.

Costos d’enviament

El valor de l’enviament es calcularà en el procés de la compra i li serà informat en el moment de la liquidació de l’ordre, abans que faci el pagament.

Respecte a l’Enviament de la comanda

Si no rep la comanda, Què pot fer?
Si no va rebre la comanda en el termini estipulat, li demanem que, si us plau contacti amb:
– El nostre correu: info@ccncat.cat

– A la nostra botiga online (ccncat.cat) en el formulari de ‘Contacte’

Pot canviar l’adreça de lliurament després de fer la comanda?

No és possible canviar la direcció un cop realitzada la comanda.

Què s’ha de tenir en compte a l’hora de rebre la comanda?

Ha de revisar molt bé els empaquetatges i verificar que estiguin en perfecte estat en companyia del transportador abans de signar el rebut. En cas d’evidenciar una avaria en l’empaquetatge no rebi el producte ni signi el rebut, si signa sense revisar perdrà el dret de reclamació.