Història

El CCN va ser creat al Novembre de 2008 per un grup d’empresaris davant la necessitat de generar una resposta decidida contra l’ofegament econòmic de Catalunya
Alta Socis

Història del Cercle Català de Negocis

El Cercle Català de Negocis va ser creat al Novembre de 2008 per un grup d’empresaris liderats per Ramon Carner i Joan Canadell, davant la necessitat de generar una resposta decidida contra l’ofegament econòmic de Catalunya. Calia contrarestar la passivitat de les patronals catalanes tradicionals i evidenciar el suport de l’empresariat català a la independència de Catalunya, com instrument per garantir el futur del nostre teixit empresarial i el benestar dels ciutadans catalans.

Des de la seva constitució el CCN ha elaborat nombrosos estudis de caràcter econòmic, polític i jurídic sobre la independència de Catalunya. També hem publicat nombrosos llibres entre els quals: «les raons econòmiques per a la independència», «Catalunya, Estat propi, Estat ric», «Delenda est Hispania», «Addendum», «Interès d’Estat» i «#RaonsPelSí».

Així mateix, hem organitzat més de 1.800 actes públics en col·laboració amb moltes altres entitats, amb la finalitat de divulgar les motivacions econòmiques en favor de la independència de Catalunya. Així mateix vàrem apadrinar la creació del Cercle Mallorquí de Negocis, amb la finalitat d’estendre el sobiranisme a les Illes.

El 2017, el Cercle Català de Negocis ha adoptat una nova orientació estratègica, més adreçada a cobrir les necessitats i la representativitat de l’empresa. En aquest sentit va instal·lar la seva seu a Sant Cugat del Vallès.

Contacteu-nos