El Cercle Català de Negocis

No depenem de cap partit polític ni de cap altra institució. Només depenem de la voluntat dels nostres socis
Fes-te Soci

La Nostra Missió

Esdevenir l’entitat empresarial de referència a Catalunya.

Actuar com a catalitzador del moviment sobiranista entre l’empresariat català i contribuir tant en la restitució de la independència política de Catalunya, com en la creació de les estructures del nou Estat Català que permetin la nostra integració en l’economia global sense restriccions imposades per cap govern forà.

Valors

La catalanitat. La singularitat catalana, entesa no com a ideologia ni com a reivindicació, sinó com a valor. I amb això, els elements associats a la catalanitat: el pragmatisme, el sentit comú, la cultura de l’esforç i del sacrifici, la perseverança, la competitivitat, la visió global, la capacitat d’innovació i el lideratge social… i per què no, la persecució de fites aparentment impossibles. Només l’excepcional combinació d’aquests factors en un sol poble, ens ha permès assolir l’impossible i avançar-nos a les exigències dels nous temps.

El rigor. Només el recurs a fonts fiables ens permeten aportar valor afegit al procés sobiranista mitjançant l’estudi i l’anàlisi de tots els aspectes econòmics, polítics i jurídics de la independència de Catalunya.

La transversalitat. Com a entitat no depenem ni donem contingut a cap ideologia concreta. Els nostres membres i associats provenen de tot l’espectre ideològic i tenen sensibilitats polítiques diferents.

La independència. No depenem de cap partit polític ni de cap altra institució. Només depenem de la voluntat dels nostres socis.

El voluntariat. Els nostres càrrecs i representants no perceben cap retribució ni honoraris per part del Cercle Català de Negocis. Alhora treballem solidàriament amb altres entitats afins a la consecució d’objectius comuns.

La transparència, tant en la gestió institucional de l’entitat com en la gestió de la informació que generem.

El compromís amb l’empresariat català.

El treball en equip, que ens permet ser més productius, tenir una visió global i tenir consciència de grup.

Objectius

  • Fer visible el suport dels empresaris catalans al procés sobiranista i fomentar el debat econòmic que permeti desplaçar la centralitat del l’espectre polític del país cap a la independència.
  • Conscienciar als ciutadans, empresaris i representats polítics catalans, de la necessitat de dotar-nos d’un Estat políticament independent, com a instrument que garanteixi la viabilitat econòmica de Catalunya, la competitivitat de les nostres empreses, així com la correcta assignació dels recursos i dels excedents que genera la nostra economia.
  • Aportar valor afegit al procés sobiranista català mitjançant l’elaboració d’un corpus de pensament favorable a l’establiment d’un Estat independent per a Catalunya.
  • Contribuir a generar un marc polític favorable a la plena incorporació de l’economia catalana als mercats internacionals i a consolidar el lideratge de Catalunya com a referent per al Sud d’Europa.
  • Participar en la construcció d’un nou marc polític que asseguri l’establiment de sinèrgies en l’àmbit econòmic amb altres economies del nostre entorn.
  • Fomentar la renovació política i el canvi social que permeti assentar els fonaments d’una societat més justa i equitativa i d’una classe política honesta.

Contacteu-nos