La Junta del Cercle Català de Negocis insta als seus socis, seguidors i simpatitzants a votar amb la papereta de l’1-O de 2017 a les eleccions generals, seguint la campanya del vot de revolta iniciada a les passades eleccions municipals pel Cercle Català de Negocis i altres entitats afins. 

La junta directiva del CCN considera indispensable deixar de votar als partits del procés sobiranista; però a més volem anar més enllà, i per això instem als electors a mobilitzar-se en favor del vot nul votant amb la butlleta de l’1-O, amb la finalitat de reivindicar la victòria del «si» en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya de 2017 i pressionar els partits polítics a fer efectiu el mandat de l’1-O. 

En funció del grau de mobilització del vot nul, el Cercle Català de Negocis valorarà fer extensiva aquesta campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya i a totes les convocatòries electorals indefinidament fins que el Parlament de Catalunya aixequi la suspensió de la Declaració d’Independència i apliqui el resultat del referèndum d’autodeterminació de 2017 sense més dilacions. 

Les persones interessades podran descarregar-se la butlleta de l’1-O en aquest enllaç, així com al portal jurídic de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, agraïm profundament la participació dels centenars de voluntaris que a títol individual han fet possible que el vot de revolta s’escampi arreu del territori, afegint- se a la campanya per sensibilitzar els electors i repartint butlletes de l’1-O. Aquells que us vulgueu mobilitzar en favor del vot de revolta com a voluntaris us podeu adreçar a info@ccncat.cat. 

La data de publicació és: 17-07-2023