Aquest dimecres 12 d’octubre, el Cercle Català de Negocis ha renovat la seva Junta Directiva en Assemblea extraordinària de socis, després de la convocatòria d’eleccions a la presidència de l’entitat.

Seguint els compromisos adoptats per la voluntat dels assistents i en compliment dels Estatuts de l’entitat, la composició de la nova Junta queda com segueix:

  • –  Albert Pont repeteix com a president del Cercle Català de Negocis en el que serà el seu tercer mandat des de 2013. Pont és expert en relacions internacionals i en successió d’Estats i ha escrit nombrosos llibres i estudis sobre la independència de Catalunya. Així mateix, és un dels autors del pla estratègic per fer efectiva la independència de Catalunya presentat pel CCN sota la imatge de Via Única.
  • –  Josep Maria Mas s’incorpora a la Junta Directiva com a vicepresident del Cercle Català de Negocis. Mas, és portaveu de la Coordinadora Nacional de Primàries Catalunya i ha ocupat diversos càrrecs de direcció en l’empresa privada dins del sector de l’enginyeria civil i la construcció. Així mateix, organitza diversos espais d’activisme nacional.
  • –  Sergi Perramon i Subirana, s’incorpora a la Junta Directiva com a secretari general del Cercle Català de Negocis. Perramon, col·labora en una empresa familiar i és especialista en dret laboral i recentment ha estat elegit com a candidat del Front Nacional de Catalunya a l’alcaldia de la ciutat de Manresa a les pròximes eleccions municipals.
  • –  Xavier Campos, repeteix com a responsable de relacions internacionals del CCN. Campos és expert en Dret Internacional i acumula més de tres dècades d’experiència com a funcionari de les Nacions Unides. Així mateix, és col·laborador d’una consultoria suïssa especialitzada en internacionalització d’empreses, mediació, arbitratge internacional i resolució de conflictes.
  • – Carles Valbuena, s’incorpora com a nou vocal de la Junta Directiva del Cercle Català de Negocis i assumirà les funcions d’analista polític. Valbuena és un professional independent del sector de les TIC i emprenedor del sector de la roba esportiva; a més és director d’Informació.net i té una àmplia experiència en anàlisi política i divulgació de continguts a través de diversos canals.

Tanmateix, la renovació de la Junta del Cercle Català de Negocis no conclou amb aquestes incorporacions. L’entitat preveu que al llarg de les pròximes setmanes hi hagi nous nomenaments que seran ratificats a la propera Assemblea ordinària de socis.

La recent renovació de la Junta Directiva del Cercle Català de Negocis pretén facilitar la confluència de diverses iniciatives extraparlamentàries i de la societat civil amb la finalitat de reorganitzar les bases sobiranistes unilateralistes sota una candidatura a les pròximes eleccions nacionals.

Davant l’amenaça latent de la dissidència controlada, el Cercle Català de Negocis és plenament conscient que l’ocupació de l’anomenat quart espai del sobiranisme no es pot limitar a la presentació d’una candidatura de la societat civil, sense que aquesta no vagi acompanyada d’un pla estratègic per fer efectiva la independència de Catalunya, així com dels mitjans i els efectius per garantir la defensa de les seves institucions de govern.

La data de publicació és: 14-10-2022