Aquest any ha estat un altre any difícil, tant per la situació com per les conseqüències de la pandèmia, com pel desànim general causat pels polítics. Si bé amb el primer factor no podem fer-hi gaire més que desitjar que passi el més ràpid possible, sí que podem amb el segon, per això des del CCN no deixem de creure en l’assoliment d’una Catalunya Estat i seguim treballant sense pausa per aconseguir-la, raó per la qual publiquem una relació dels estudis que hem realitzat aquest any, la publicació del llibre “Via Única” i notícies, entrevistes i articles relacionats.

Ara més que mai una bona entrada d’any, tot desitjant que el 2022 sigui un any on la il·lusió perduda torni a ressorgir amb la força que caracteritza al nostre poble.

Us animem a seguir-nos a totes les xarxes socials, on rebreu les notícies de forma immediata.

Telegram

Twitter

Facebook

Youtube

 

ESTUDIS CCN 2021

Espanya, a les portes d’un corralito

El govern espanyol preparar un augment de l’IRPF sense precedents

 

La magnitud de la tragèdia: Impacte de la covid sobre el comerç català (I)

 

La magnitud de la tragèdia: Impacte de la covid sobre el comerç català (II)

 

Estudi monogràfic i escàndols sobre la gestió de l’aeroport del Prat (I)

 

Estudi monogràfic i escàndols sobre la gestió aeroportuària de l’Estat espanyol (II)

 

NOU PROJECTE: VIA ÚNICA

 

Davant la falta de visió estratègica dels partits polítics catalans per portar a terme el mandat de l’1 d’octubre, que fins ara només han donat promeses buides i falses esperances sense que cap d’ells expliqui clarament com implantar la independència, l’expert en Dret Internacional i Successió d’Estats, Albert Pont ha escrit el manual “Via Única”, on explica pas a pas i de forma entenedora com fer una DUI a partir d’un districte governamental blindat que iniciï un procés constituent.

LLEGIR MÉS

 

Via Única. Cercle Català de Negocis

NOTÍCIES, ARTICLES I ENTREVISTES

Fonteta, cap i casal de Catalunya, article d’Albert Pont a L’Unilateral sobre el FLA, el deute públic de Catalunya i la involució sense precedents de la Conselleria d’Economia catalana.

 “La lluita pel control efectiu del territori”, article d’Albert Pont a La Revista Mirall.

 President del CCN: Hem de pensar com un estat i decidir com un estat”, Revista Cambrils.cat

 “Eleccions a la república errant”, article d’Albert Pont a La Revista Mirall.

“Un pla estratègic per a fer efectiva la independència de Catalunya”, entrevista a Albert Pont al diari El Republicà.

Albert Pont presenta ‘Via Única’, un pla estratègic per assolir la independència de Catalunya emparat en el Dret Internacional, notícia a Cugat.cat

 

Publiquen un manual per fer efectiva la independència, notícia a El Món Diari. 

“La independència va néixer morta el 2014”. Entrevista a Albert Pont a El Món Diari.

Entrevista a Albert Pont a la Televisió de Girona, on parla del projecte “Via Única” i explica quin estratègia podria seguir el país per aconseguir el control del territori i la independència efectiva.

 

VOLS FORMAR PART DEL CCN?

 

Des del Cercle Català de Negocis fa més de 10 anys que realitzem estudis, llibres, documentals, conferències, denuncies, i qualsevol activitat en pro del nostre país amb l’objectiu que Catalunya esdevingui un Estat propi, i tot això és gràcies a la gent que confia en nosaltres. Si ets unilateralista i no et sents representat per cap associació o n’estàs decebut, el Cercle Català de Negocis és el teu lloc, sempre amb la garantia que no rebem subvencions i, per tant, mantenim intacta la nostra independència. Si voleu formar part del projecte del CCN, només cal que omplis aquest formulari  i contactarem amb tu l’abans possible.

 

Bona entrada al 2022!

 

 

La data de publicació és: 31-12-2021