Via Única. Cercle Català de Negocis

Des del Cercle Català de Negocis (CCN) fa més de 10 anys que realitzem estudis, llibres, documentals, conferències, denuncies, i qualsevol activitat en pro del nostre país amb l’objectiu que Catalunya esdevingui un Estat propi.

Durant tots aquests anys hem estat abanderats de moltes accions que fins aleshores ningú havia posat damunt la taula. Des del dèficit fiscal, les inversions en infraestructures, la viabilitat d’una Catalunya independent, fins a la col·laboració amb Llibre Blanc del Consell per la Transició Nacional o en el referèndum de l’1 d’octubre.

Sempre hem estat fidels a les nostres conviccions, evitant el partidisme polític i denunciant i criticant quan ha calgut als nostres dirigents (assumint les conseqüents coaccions i tancament de portes en molts casos).

En aquests moments veiem una falta de visió estratègica dels partits polítics catalans per portar a terme el mandat de l’1 d’octubre. Fins ara només ens han donat promeses i falses esperances sense que cap d’ells expliqui clarament com implantar la independència.

És per això que el President del CCN Albert Pont, expert en Dret Internacional i en Successió d’Estats, el CCN, i la plataforma Via Única, en el seu esperit de motor de l’independentisme, hem desenvolupat una estratègia clara, realista i pionera per fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre, detallada en el llibre Via Única, que ja està es pot reservar.

El llibre Via Única, en tractar-se d’un manual explícit per a fer la independència, és molt susceptible de ser objectiu de la repressió de l’Estat espanyol, és per això està sent creat i enviat des d’una editorial de Luxemburg per tal que la seva impressió no pugui ser prohibida. Malgrat tot, no podem assegurar que la seva venda no sigui perseguida a Catalunya en algun moment.

  • Pots fer la reserva del llibre AQUÍ
  • T’interessa organitzar una presentació del llibre? Omple aquest formulari.
Via Única. Cercle Català de Negocis

Cercle Català de Negocis

La data de publicació és: 24-08-2021