El President del CCN, Albert Pont, comunica la seva decisió de presentar-se a les eleccions del 14F, assegurant en tot moment que no hi hagi cap mena d’interferència amb els objectius electorals.   

“Benvolgut/uda:

He decidit incorporar-me a la plataforma independent Via Única que properament s’integrarà a les llistes electorals del Front Nacional de Catalunya amb la finalitat d’encapçalar una candidatura conjunta a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Es tracta d’una decisió estrictament personal que no malmet el meu compromís amb el CCN. Tanmateix, la Junta Directiva del Cercle Català de Negocis valorarà qualsevol possible incompatibilitat que es pugui donar per aquest fet. En cas d’incompatibilitat o de no poder garantir la independència política del CCN, posaré el meu càrrec a disposició de la Junta Directiva amb la finalitat de convocar eleccions, si s’escau, garantir un adequat traspàs de poders, així com la continuïtat i la independència política de l’entitat.

Amb aquest pas voldria reafirmar el meu compromís vital en favor de l’alliberament nacional de Catalunya, especialment en aquests moments tan difícils pel sobiranisme. Aquells que em coneixeu, sabeu que mai he tingut intenció d’entrar a política; en cas contrari, hauria triat un camí molt més fàcil i segur. Però no puc resignar-me a què algú faci la independència per nosaltres, d’aquí a una o dues generacions. Tinc el convenciment que l’única via per assolir la independència de Catalunya és la unilateralitat, però no la podem deixar en mans de partits polítics que no hi creuen.

El temps dels arguments ha acabat. És l’hora d’emprendre accions.”

Podeu consultar l’escrit original, AQUÍ.

La data de publicació és: 22-12-2020