El Cercle Català de Negocis us recorda que pròximament tindran lloc les eleccions a les Cambres de Comerç. Com a entitat empresarial donem suport a la candidatura “Cambres: eines de país” impulsada per empresaris i professionals independents amb el suport d’altres entitats sobiranistes. Aquesta candidatura té per finalitat recuperar les Cambres de Comerç i comprometre-les activament amb el futur polític i econòmic de Catalunya.

Enguany, empresaris i autònoms tenim l’oportunitat històrica de recuperar unes institucions tradicionalment dependents d’interessos econòmics aliens amb el teixit empresarial català i poc involucrades amb les necessitats reals de les nostres empreses. Fins ara, la gran banca i les grans corporacions empresarials amb seu fora de Catalunya no han dubtat a buidar de contingut real les Cambres de Comerç, limitar la representació de les pimes i polititzar-les en favor dels interessos de l’IBEX 35.

La nostra candidatura està formada per empresaris i autònoms de reconeguda solvència en els seus respectius sectors; tots ells compromesos amb la construcció de la república i la defensa de les petites i mitjanes empreses. Els eixos fonamentals del nostre programa són: eliminar la compra de càrrecs, obrir les Cambres a la participació d’empreses estrangeres que inverteixin a Catalunya, fomentar la globalització de la nostra economia, la sobirania fiscal, substituir dels òrgans de govern de les Cambres a les empreses que hagin traslladat la seu fora de Catalunya per empreses que inverteixin a Catalunya i promoure la recuperació de les caixes d’estalvi.

Us recordem que la votació serà el pròxim dia 8 de maig de 2019 en format presencial a la seu de cada una de les Cambres de Comerç i entre els dies 2 i 6 de maig si l’elector opta pel vot electrònic no presencial.

Vídeos relacionats:

Cambra de comerç, eina de país (Presentació de la candidatura)

Les Cambres, eines de país (com votar?)

També ens podeu seguir a Twitter: https://twitter.com/EinesdePais

Finalment, us volem agrair per endavant la vostra participació en unes jornades electorals que de ben segur canviaran el rumb de les Cambres de Comerç catalanes.

cambres@ccncat.cat

Tel.: +34 936 55 98 92

La data de publicació és: 01-05-2019