Up Catalonia obre una nova ampliació de capital amb la finalitat d’accelerar el seu creixement i fer front a la creació de nous instruments financers de suport a l’emprenedoria.

Up Catalonia disposa d’un diversificat portfoli d’empreses participades i projectes empresarials degudament seleccionats que aporten solucions innovadores en àmbits com l’eficiència energètica, la Internet of Things, el grafè, els videojocs/esports, la indústria alimentària, la indústria química i la formació, entre molts altres.

Amb aquest instrument d’inversió, el Cercle Català de Negocis i Up Catalonia aposten per la creació de noves formes de finançament col·lectiu adreçades a empreses i emprenedors amb projectes innovadors.

Aquest projecte respon al compromís dels seus promotors d’impulsar el potencial empresarial de Catalunya i a la necessitat de redreçar el nostre teixit empresarial cap a sectors estratègics i d’alt valor afegit. Amb aquesta iniciativa volem evitar que projectes empresarials amb gran potencial quedin descartats per manca de finançament.

En poc més de 2 anys de vida el model de negoci d’Up Catalonia està validat. Els seus comptes d’explotació són positius i creixents. El tiquet mínim per associar-se a Up Catalonia en aquesta ronda d’inversió és de 30.000 €.

Podeu consultar el portfoli de participades en la següent adreça:
https://upcatalonia.cat/ca/projectes-impulsats

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si voleu rebre més informació: upccn@ccncat.cat

La data de publicació és: 24-03-2019