El Cercle Català de Negocis informa als seus socis i simpatitzants que la nostra entitat ha iniciat els tràmits per canviar d’operador bancari. A partir del mes de gener de 2019 començarem a generar els rebuts de les quotes dels socis amb una entitat bancària diferent de l’habitual.

Aquest traspàs també afectarà a totes les operacions d’ampliació de capital de les empreses que tenim en cartera i a tots els instruments d’inversió creats amb la finalitat de finançar empreses i capitalitzar projectes empresarials.

Preveiem que el traspàs de les nostres operacions entre ambdós bancs es prolongui algunes setmanes fins que deixem d’operar definitivament amb l’entitat habitual i cancel·lem tots els nostres comptes corrents.

Des d’ara treballarem amb una nova entitat, però de forma provisional fins a tenir plenament operativa una alternativa afí.

Encoratgem a tota la ciutadania, així com a la resta d’agents polítics, econòmics i socials a deixar d’operar amb entitats bancàries de l’IBEX 35, especialment aquelles que hagin deslocalitzat la seva seu fora de Catalunya amb finalitats polítiques. I fem extensible aquesta crida molt especialment a les Cambres de Comerç on les entitats bancàries deslocalitzades incomprensiblement encara formen part dels seus òrgans de govern com a socis honorífics.

Finalment, instem al govern de la Generalitat i a la resta d’administracions públiques a adoptar aquesta mateixa mesura.

Per més informació adreceu-vos a info@ccncat.cat.

La data de publicació és: 13-01-2019