Empresa especialitzada en productes i serveis d’intel·ligència artificial adreçats al sector de l’alimentació, inicia una primera ronda d’inversió amb la finalitat de captar 300.000 € d’inversors privats per executar el seu pla d’expansió.

L’empresa és pionera en l’aplicació de tecnologia innovadora que permet generar i analitzar tota la informació dels processos productius amb la finalitat d’automatitzar i millorar les operacions en empreses del sector de l’alimentació.

Els seus productes tecnològics estan adreçats a pimes que no poden accedir a les tècniques del Machine Learning pel baix volum de dades precises que generen. Això, sovint les posa en situació de desavantatge quan han de prendre decisions operatives, davant del poder de negociació de les grans corporacions del sector.

El nostre mandant és de capital català i ja ha consolidat la seva presència als EUA i la UE. Actualment, està desenvolupant un pla d’expansió comercial a mercats emergents com la Xina, Índia i Mèxic.

Per a més informació, envieu un correu a upccn@ccncat.cat.

La data de publicació és: 20-11-2018