Enguany el Cercle Català de Negocis celebra el seu desè aniversari i ho volem fer agraint la col·laboració de tots aquells que ens han fet confiança al llarg d’aquests anys, amb una il·lusió renovada i amb el desig que continueu confiant en nosaltres.

Des de la seva creació, el CCN ha contribuït a generar i difondre arguments polítics i econòmics per a la independència de Catalunya, a través d’estudis d’elaboració pròpia difosos en més de 1.800 actes públics, llibres, articles i audiovisuals. Així mateix, hem intentat donar llum als dubtes que la independència de Catalunya hagi pogut generar en l’àmbit tant econòmic com del Dret Internacional. Tot des de la més estricta fidelitat i confiança vers els nostres representants polítics.

Tanmateix, els inesperats esdeveniments polítics del darrer any així com l’aclaparador suport social a la independència demostrat en reiterades ocasions, ens obliguen a ser molt més combatius.

Així, havent superat l’estadi dels arguments, ens hem proposat obrir una nova etapa: l’etapa dels fets. I ho fem amb el convenciment que la societat civil ha de liderar el futur polític del nostre país. Per aquest motiu volem esperonar els sectors econòmics, professionals i empresarials en la generació de les estratègies i els instruments que ens han de permetre desconnectar la nostra economia de l’Estat espanyol i l’IBEX 35 i obrir-la a un món globalitzat ple d’oportunitats.

A més, ens sentim interpel·lats a preveure les possibles amenaces per a la nostra economia derivades de la nova política de compra de deute públic per part del BCE, així com del reset global de l’economia i a desenvolupar les accions que neutralitzin els seus efectes.

Aprofitem l’ocasió per presentar la infografia amb els plans d’acció del CCN pels pròxims mesos, amb la finalitat que la pugueu difondre si ho considereu convenient i amb el desig d’obrir el CCN a la vostra participació.

Entre tots ho farem possible!

 

La data de publicació és: 09-10-2018