El Cercle Català de Negocis (CCN) i el Cercle Mallorquí de Negocis (CMN) busquen empreses i professionals que vulguin oferir tallers de formació (workshops) adreçats als nostres socis i simpatitzants.

Donat el gran èxit que hem tingut en l’organització de les diferents jornades de tallers professionals durant el primer semestre de 2018, hem decidit ampliar tant la nostra oferta de tallers com les localitzacions d’aquestes jornades de formació que celebrarem a partir del pròxim mes de setembre.

Els tallers tenen una durada aproximada de dues hores i poden incloure qualsevol contingut que pugui ser d’interès per a consumidors, empleats, professionals, autònoms, gerents i empreses. Els tallers es poden incloure en les següents categories: legal, econòmic-financer, tecnològic, enginyeries, logística, recursos humans, consultoria estratègica, internacionalització, etc.

Aquesta és una gran oportunitat per donar a conèixer els teus serveis professionals i els de la teva empresa, i oferir-los a una àmplia cartera de socis i simpatitzants del CCN arreu de Catalunya i Balears.

Així mateix, busquem localitzacions per tota Catalunya amb la finalitat de poder replicar la nostra oferta de tallers arreu del territori. En aquest sentit busquem sales condicionades per a unes de 30 persones ubicades a qualsevol capital de comarca i a poblacions de més de 20.000 habitants.

Per a més informació adreceu-vos a: info@ccncat.cat

La data de publicació és: 12-07-2018