EL CCN BUSCA CORNERS EN BOTIGUES DE MODA MASCULINA I CENTRES COMERCIALS

Empresa del sector de la moda masculina associada al CCN busca corners i espais de venda en botigues especialitzades i centres comercials ubicats en els principals eixos comercials de Catalunya, Balears i Andorra per a la venda dels seus productes.

Actualment, l’empresa disposa de dues botigues pròpies, a més d’una trentena de punts de venda a botigues multi marca arreu de Catalunya.

El nostre mandant és una firma consolidada que genera gran valor afegit al sector del tèxtil català, ja que és líder en el disseny i fabricació de peces de roba elaborades amb teixits tècnics que incorporen els últims avenços tecnològics aplicables al sector de la moda casual masculina.

Els seus productes, principalment camises, polos i jerseis, són d’una gran qualitat i estan adreçats a un segment mitjà-alt del mercat. Els productes per a la temporada d’estiu es fabriquen amb teixit fresh que es caracteritza per ser molt transpirable i antibacterià. Els seus productes d’hivern disposen d’un teixit en base de ceràmica que aprofita la capacitat d’aïllament tèrmic. A més, protegeixen dels rajos UV del sol, no s’han de planxar i són de ràpida eixugada.

Finalment, aquest any l’empresa ha desenvolupat un teixit waterproof amb efecte paravent i que repel·leix els líquids, especialment dissenyat per a dessuadores.

La seva aposta per la innovació i els teixits tecnològics ha permès que el nostre mandant hagi esdevingut una icona de la moda masculina en molt poc temps i una de les empreses del sector amb major projecció comercial i capacitat de creixement.

Per a més informació, envieu un correu a info@ccncat.cat.
Preguem que ens facilitin nom, cognoms, telèfon i correu electrònic per poder-hi contactar.

La data de publicació és: 03-07-2018