ADQUISICIÓ DE NAU INDUSTRIAL

Important operador logístic especialitzat en el transport internacional de mercaderies busca nau industrial en venda amb una superfície d’entre 8.000 m² i 12.000 m² ubicada a les rodalies de Barcelona (Vallès Occidental, Vallès Oriental o Baix Llobregat) per establir-hi la seva seu logística a Catalunya.

El nostre mandant busca una nau en bon estat que disposi d’uns 10 molls de càrrega i de bons accessos per carretera. Així mateix valorarà la seva proximitat al port i l’aeroport de Barcelona així com a les principals vies de transport per carretera de Catalunya.

El nostre mandant és un important operador logístic amb presència a Europa, Amèrica llatina i Àsia que ofereix un servei integral de logística internacional de transport terrestre, aeri i marítim que busca enfortir la seva presència a Catalunya.

Per a més informació, envieu un correu a info@ccncat.cat.
Preguem ens facilitin nom, cognoms, telèfon i correu electrònic per poder-hi contactar.

La data de publicació és: 18-06-2018