El Cercle Català de Negocis recorda als socis la convocatòria a l’Assemblea General prevista pel pròxim 21 de juny, que enguany coincidirà amb la renovació de la Junta del CCN.

Com cada any, l’ordre del dia inclou l’exposició de les activitats realitzades al llarg del passat exercici, a més de la presentació del pla estratègic de 2018-2019 que inclou un projecte de col·laboració amb el Consell de la República, actualment a l’exili. També es presentaran els comptes anuals i dels pressupostos pel proper exercici que s’hauran de sotmetre a votació dels assistents.

Finalment, es procedirà a la renovació de la junta del CCN en compliment dels estatuts de l’associació, després que només s’hagi presentat una única candidatura a les eleccions d’enguany.

Aquesta assemblea és especialment important, perquè amb ella el CCN obre una nova etapa com a entitat en un context en el qual la societat civil organitzada serà determinant.

L’assemblea tindrà lloc el pròxim 21 de juny a la sala d’actes de l’Edifici Octàvia (6a planta) de Sant Cugat a les 18.00h, en primera convocatòria, i a les 18.30h en segona convocatòria.

Esperem la vostra assistència!

La data de publicació és: 01-06-2018