Important cadena hotelera mallorquina cerca empresa de consultoria estratègica i financera especialitzada en la gestió de grups hotelers internacionals, preferiblement amb seu a Barcelona o Mallorca.

El nostre mandant és un gran grup hoteler internacional amb més de 30 establiments, 7.000 habitacions i 10.600 places hoteleres amb una ocupació mitjana anual del 72%. El grup té presència a diversos països del Mediterrani occidental, principalment a Andorra, Espanya i el Marroc.

El grup hoteler disposa d’hotels, aparthotels i complexos turístics propis. Explota tres línies de negoci principals: ressorts especialitzats en turisme familiar de costa adreçats a un client internacional (35% britànic), hotels urbans adreçats a clients que viatgen per motius laborals o de negocis, així com complexos turístics de gran luxe ubicats en les zones turístiques més exclusives de costa i d’alta muntanya.

El nostre mandant també gestiona diversos restaurants i té una línia pròpia de negoci immobiliari. En conjunt el grup factura més de 22 M€ anuals (2017) i presenta unes altes taxes de creixement.

Per a més informació, envieu un correu a info@ccncat.cat.
Preguem ens facilitin nom, cognoms, telèfon i correu electrònic per poder-hi contactar.

La data de publicació és: 23-04-2018