A partir d’enguany, el Cercle Català de Negocis us oferirà oportunitats d’inversió nacional i internacional que inclouen: joint ventures, selecció i contractació de proveïdors, ampliacions de capital, compravenda d’empreses, fusions, constitució de franquícies, entre molts altres.
Amb aquesta nova iniciativa pretenem contribuir a establir sinergies entre empreses, ajudar a obrir nous mercats i a trobar inversors i nous socis tant per a emprenedors com per a empreses en expansió.
Totes les oportunitats d’inversió se sotmeten a rigoroses due diligence per consultores especialitzades i professionals independents.

AMPLIACIÓ DE CAPITAL EN EL SECTOR DE LA MODA

Important empresa del sector de la moda femenina i dels complements cerca inversors mitjançant una ampliació de capital d’1,5 M€.

L’empresa comercialitza tres reconegudes marques pròpies: moda urbana, trendy i glamour-chic, totes elles perfectament consolidades en els seus respectius segments de mercat.

Cada temporada presenta diverses col·leccions de moda amb productes de disseny i fabricació propis adreçats a una clientela consolidada, d’estil i edat diferenciats.

L’empresa té una dilatada experiència i un equip professional molt qualificat. Des del 2015 ha reorientat l’estratègia del seu pla de negoci amb gran èxit. Fruit d’aquesta reorientació ha mostrat un creixement sostingut, consolidant el valor de les seves marques en cada un dels nínxols de mercat als quals adreça la seva producció.

Gràcies a això, la seva facturació va passar de 3 M€ (2015) a 4 M€ (2016), tancant el 2017 amb una facturació de 5,1 M€. El constant ritme de creixement de les seves vendes l’ha permès triplicar el seu EBITDA (2016) per tornar-lo a doblar en 2017.

Enguany preveu una facturació propera als 7 M€ i un EBIDTA de 0,8 M€. En 2020 preveu superar els 10 M€ de facturació.

L’empresa disposa de botigues pròpies i setze corners a botigues multimarca de primer nivell ubicades en diversos centres comercials. També comercialitza els seus productes sota el model de franquícies i la seva pròpia plataforma e-commerce.

L’objectiu d’aquesta ampliació de capital és cobrir la inversió necessària per afrontar la internacionalització de la companyia i les seves marques amb el seu establiment a nous mercats, especialment a països com França, Itàlia i els Emirats Àrabs, entre altres.

Per a més informació, envieu un correu a info@ccncat.cat

La data de publicació és: 10-04-2018