El Cercle Català de Negocis desmenteix categòricament estar a favor de la violència com a instrument per defensar cap mena d’aspiració política i anuncia que prendrà les mesures jurídiques necessàries per a qualsevol forma de difamació contra la nostra entitat i els seus integrants.

Des del Cercle Català de Negocis condemnem enèrgicament qualsevol forma de violència com a mitjà polític i reiterem el nostre compromís amb la democràcia com a única via per canalitzar les aspiracions polítiques, econòmiques i socials de tots els col·lectius que integren la nostra societat.

Des de la seva fundació, el Cercle Català de Negocis ha destinat tots els seus esforços a denunciar i divulgar les ineficiències econòmiques del model d’Estat espanyol així com l’injust tracte econòmic i polític que Catalunya rep per part del govern central. I ho hem fet des de la independència política, amb dades i arguments sòlits i contrastables, defugint de la desqualificació sistemàtica i la persecució d’aquells que legítimament defensen tesis contràries a les nostres.

Al Cercle Català de Negocis no ens ha calgut caure ni en provocacions ni en cap forma de violència, simplement perquè tenim els ARGUMENTS, que per cert, fins ara ningú s’ha molestat a contradir.

Per aquest motiu, les difamacions propagades darrerament per alguns mitjans de comunicació, així com per determinades persones i col·lectius organitzats vinculats a moviments d’ultradreta, ens obliga a adoptar mesures jurídiques contra aquells que difamen i amenacen, tant a la nostra entitat com a les persones que la integren, des de la més absoluta impunitat.

La data de publicació és: 01-04-2018