El Cercle Català de Negocis s’integra al patronat de la Fundació puntCAT, entitat que gestiona els dominis web .cat. La integració del CCN al patronat de la Fundació puntcat respon a la necessitat d’apropar les activitats de la fundació a l’empresa privada, així com als autònoms i els emprenedors, i fer partícips els seus representants dels plans d’acció de la fundació en l’àmbit de la digitalització empresarial i la indústria 4.0.

Actualment, la Fundació puntCAT té registrats més de 110.000 dominis .cat tant a Catalunya com al País Valencià i a les Illes, per la qual cosa ha esdevingut un autèntic referent en la gestió de dominis de nacions sense Estat.

En aquest sentit, la nova direcció de la Fundació puntCAT té l’encàrrec de dissenyar un pla estratègic que inclou la internacionalització de les seves activitats, així com l’aposta per la digitalització dels agents polítics, econòmics i socials. Així doncs, la incorporació del CCN al patronat de la Fundació puntCAT accentua el compromís de la fundació amb el país, en un context en el qual les noves tecnologies estan cridades a esdevenir instruments d’empoderament al servei tant de les empreses privades com de les administracions públiques.

Amb la recent incorporació del CCN, el patronat de la Fundació puntCAT passa a estar format per deu patrons, entre els quals: l’Institut d’Estudis Catalans, el Futbol Club Barcelona, la Federació Llull, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya i la Internet Society, entre altres.

La data de publicació és: 01-03-2018