El CCN ha encetat una campanya a Verkami per recaptar fons per fer un documental de denúncia basat en el llibre “Interès d’Estat”, d’Albert Pont. Tant el llibre com el documental formen part de la nostra campanya pel referèndum del proper 1 d’octubre, i la nostra intenció és que el missatge arribi al màxim de gent possible. Ambdós aportendades escandaloses sobre l’entramat que hi ha rere la política d’inversions públiques de Foment i l’ofec econòmic que pateix Catalunya.

Portem molt anys treballant per la independència amb dotzenes d’estudis, llibres i més de 1.800 actes per tot Catalunya, difonent les raons econòmiques per la independència. Però ara hem de posar tota la carn a la graella de cara al referèndum.

Us animem a col.laborar, a difondre i a fer possible aquest projecte!

La data de publicació és: 17-02-2017