Les tres entitats que promouen el desenvolupament econòmic, social i cultural de l’Euro Regió de l’Arc Mediterrani com a regió econòmica de referència al sud d’Europa, l’Institut Ignasi Villalonga d’economia i empresa, el Cercle Mallorquí de Negocis i el Cercle Català de Negocis; acorden treballar conjuntament per afavorir i enfortir els mercats naturals i històrics de la ribera mediterrània nord occidental. Reforçar vincles entre el País Valencià, Illes Balears i Catalunya per a posicionar l’EURAM a l’àmbit global.

Establim una estratègia d’actuació conjunta per a ser referents internacionals, amb amplitud de mires, facilitada per una comuna mentalitat empresarial basada en uns fonaments de constant innovació i perseverant treball. Tot plegat per a garantir el futur i benestar de la nostra societat.

De dreta a esquerra hi figuren a la imatge:
Sr Pere Carles Freixas, vocal per Catalunya de l’Institut Ignasi Villalonga.
Sr Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis.
Sr Antoni Serra Ramoneda, president de l’Institut Ignasi Villalonga.
Sr Pau Caparrós i Gironés, director d’estudis i projectes de l’Institut Ignasi Villalonga.
Sr Bartomeu Rosselló i Boeres, president del Cercle Mallorquí de Negocis
Barcelona, 12 de maig de 2016 a les 14h.

La data de publicació és: 17-05-2016