MISSATGE DEL PRESIDENT

Albert Pont _ CCN

Benvolguts,

Des de la seva creació, el 2008,i sota el liderat de Ramon Carner, el Cercle Català de Negocis ha perseguit un ideal compartit per la majoria de la societat i l’empresariat catalans: la independència de Catalunya. El nostre tarannà emprenedor, innovador i completament desacomplexat, ens han fet ser una entitat avançada al seu temps i capdavantera del moviment social que ha engegat el procés sobiranista català.

Vàrem començar amb els recursos d’aquell que no té res més que la fe i l’entusiasme que dóna la convicció del nostre ideal. Durant anys hi hem destinat els nostres esforços, sovint fent passar Catalunya i el CCN per davant de les nostres famílies i les nostres pròpies empreses. Hem hagut de vèncer nombroses dificultats que ens han acabat enfortint.Hem hagut de superar els complexos d’aquells queno han conegut el significat de la llibertat. I hem hagut de vèncer (1) la resistència i la incredulitat d’aquells que(2) no tenien res a perdre. Però el temps ens ha anat donant la raó. I per això seguim el camí que els nostres predecessors varen emprendre.

Però el temps ens ha anat donant la raó. I per això seguim el camí que els nostres predecessors varen emprendre.

Des de la meva elecció com a President del Cercle Català de Negocis (2013), hem iniciat una nova etapa convençuts de la importància que els empresaris del nostre país adoptin un paper decisiu, tant en el procés sobiranista, com en la construcció de les estructures del nou Estat Català.

La veu de l’empresariat ha de estar present en tot el procés i ha de ser al costat d’aquells que ja han emprès el camí d’una manera serena però decididament. I per això hem decidit donar exemple.

En aquests moments tan decisius, us agraeixo en nom propi i de tota la junta del CCN, l’esforç que durant aquests anys heu fet. I us encoratjo a continuar treballant en la recuperació de les llibertats del nostre poble, amb el convenciment que sabrem fer-nos dignes de Catalunya.

 

Albert Pont
President del Cercle Català de Negocis